Το μεταφραστικό γραφείο

Lingua (λατινικά) σημαίνει “γλώσσα” και Most (ρωσικά) σημαίνει “γέφυρα”.Το 2011 η μεταφράστρια Olena Vasilatos πάντρεψε αυτές τις δύο λέξεις και δημιούργησε το μεταφραστικό γραφείο Linguamost που αρχικά εξειδικευόταν στις μεταφράσεις από ελληνικά σε ρώσικα. Η επιμονή, η μεθοδικότητα, η αξιοπιστία και η ραγδαία εξέλιξή της, γέννησε το 2015 την Linguamost Private Company, ένα μεταφραστικό κέντρο που αποτελείται από μια νεανική αλλά συνάμα και έμπειρη ομάδα μεταφραστών και διερμηνέων.

Γιατί επιλέγουν μεγάλες εταιρίες το μεταφραστικό γραφείο μας

Δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται σταθερά γιατί απλά τους προσφέρουμε αυτό που ζητούν. Δηλαδή, Αξιοπιστία – Προσωποποιημένη Συνεργασία – Ταχύτητα – Ανταγωνιστικές Χρεώσεις-Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων.

Αξιοπιστία στις μεταφράσεις κειμένων

Έχουμε δημιουργήσει ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας με ιεραρχική δομή, μια 
εξειδικευμένη ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες μεταφραστές, διορθωτές, επιμελητές, με προσήλωση και γνώση σε αυτό που κάνουν καθώς και μία εργαλειοθήκη γλωσσών (ορολογική βάση δεδομένων, μεταφραστικές μνήμες, λογισμικό). Τα αποτελέσματα αυτού του μοντέλου είναι γνωστά στους πελάτες μας εδώ και χρόνια και η συνεχής εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στο μέλλον.

Πελάτης-Μεταφραστής…μια προσωποποιημένη συνεργασία

Οι πελάτες μας όταν παραγγέλνουν σε εμάς τις μεταφράσεις τους γνωρίζουν εξ αρχής ότι δεν τους παρέχουμε μια απρόσωπη μεταφραστική υπηρεσία. Γνωρίζουν πάντα το συγκεκριμένο άτομο που θα τους εξυπηρετήσει από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορούν να απευθυνθούν σε αυτό ανά πάσα στιγμή.

Ταχύτητα και Έγκαιρη εξυπηρέτηση

Η ποιότητα δεν έχει καμία αξία αν δεν συνοδεύεται από αμεσότητα στην επικοινωνία, από την έγκαιρη παράδοση των μεταφραστικών έργων και την δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε μέρες και ώρες που έχετε πραγματικά την ανάγκη για παροχή υπηρεσιών. Είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό γιατί μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω.

Ανταγωνιστικές Χρεώσεις

Στην εποχή που όλα κινούνται στην σφαίρα του διαδικτύου, επενδύσαμε σε υλικοτεχνική υποδομή και πρωτίστως σε κατάρτιση, πάνω στο μοντέλο του ηλεκτρονικού μεταφραστικού γραφείου για να μπορούμε να συμπιέσουμε τα κόστη κι εσείς να απολαμβάνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις και εξοικονόμηση πόρων και χρόνου που έχετε τόσο ανάγκη.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Ο μεταφραστής διαχειρίζεται ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είτε ιδιωτών, είτε επιχειρήσεων. Εκτός από την φιλοσοφία μας που μας επιβάλλει να τα διαφυλάξουμε, είμαστε υποχρεωμένοι και πλήρως συμμορφωμένοι  με την Νομολογία της ΕΕ όσον αφορά τον GDPR και εσείς ήσυχοι ότι τίποτα από αυτά που μας εμπιστεύεστε δεν θα διαρρεύσει, ούτε θα αποθηκευτεί  για κανέναν λόγο.