Μετάφραση Πτυχίων και Δημοσίων Εγγράφων

1 Step 1

Μάθετε εύκολα και άμεσα το κόστος των εγγράφων σας !
Έχετε και άλλο έγγραφο;

-Αν τα έγγραφα σας είναι στα ελληνικά επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να μεταφραστούν

-Αν τα έγγραφα σας είναι ξενόγλωσσα επιλέξτε τη γλώσσα από την οποία προέρχονται

ΓΛΩΣΣΑ:
Διαλέξτε:
Παραλαβή:
*εφόσον επιλέξετε επίσημη μετάφραση, το πλήρες κόστος θα εμφανιστεί στο απαντητικό email μας

Συνολικές σελίδες : [(field13+field16)]

Αν σας ενδιαφέρει να στείλετε αίτημα για μετάφραση (μη δεσμευτικό και χωρίς χρέωση), ανεβάστε τα αρχεία, συμπληρώστε το email και το όνομα σας και πατήστε "Ενδιαφέρομαι". ​

​Συνολικό κόστος : € [(field10*field13)*field1+(field11*field16)*field1+field21+field22]

*στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% 

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται κόστη επικύρωσης

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

Πατώντας το κουμπί “Ενδιαφέρομαι”, θα λάβετε σύντομα και χωρίς κανένα κόστος, ένα email με τα στοιχεία της προσφοράς μας, αφού ελέγξουμε την ορθότητα των εγγράφων σας. Εντός του email θα βρείτε απλές οδηγίες για το πως θα παραγγείλετε την μετάφραση σας, σε περίπτωση που επιθυμείτε, καθώς και τους τρόπους πληρωμής (χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, τραπεζική κατάθεση ή μετρητά στο γραφείο μας).

 

Εμείς στην ομάδα της Linguamost είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των μεταφράσεων μας αλλά και για τις τιμές που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη λίστα με τα δημόσια έγγραφα και πιστοποιητικά της παρούσας φόρμας προσφοράς, για να μαθαίνετε πάντα με σαφήνεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις πόσο κοστίζουν τα έγγραφα σας.

 

Στην περίπτωση που δεν βρήκατε το έγγραφο ή τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμπληρώσετε τη γενική φόρμα προσφοράς και να μάθετε, σύντομα και δωρεάν, το κόστος της μετάφρασης σας πατώντας το παρακάτω εικονίδιο.