Μετάφραση Ελληνικά – Γαλλικά

 Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα γαλλικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

 

Μετάφραση από Ελληνικά σε Γαλλικά

Αποτελεί τον τρίτο πιο διαδεδομένο γλωσσικό συνδυασμό στον μεταφραστικό τομέα στη χώρα μας. Τη μεγαλύτερη ζήτηση έχουν τα κείμενα που αφορούν τον τουρισμό και την βιομηχανία, αλλά έγγραφα ιδιωτών που επιθυμούν μια μετάφραση για ακαδημαϊκούς ή ιατρικούς λόγους. Πρέπει να γνωρίζετε ‘ότι συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Γαλλικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της μετάφρασης για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους παράλληλα με τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Εκτός από τη μετάφραση από Ελληνικά σε Γαλλικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από τα Αγγλικά στα Γαλλικά και από τα Ιταλικά στα Γαλλικά.

 

Η γαλλική γλώσσα είναι μια από τις μεγαλύτερες γλώσσες του κόσμου. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Ευρώπη ομιλείται από 72 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα (Γαλλία 65 εκ., Βέλγιο 4,5 εκ. Ελβετία 1,5 εκ). Εκτός Ευρώπης ομιλείται από 10 εκατομμύρια στον Καναδά, 8 μεταφραση από γαλλικα σεελληνικαστην Αϊτή μαζί με τη γαλλική κρεόλ και από 160 έως 500 εκατομμύρια ομιλητές που τη χρησιμοποιούν ως δεύτερη γλώσσα αλλά και πρώτη όπως μεταξύ άλλων στο Βελγικό Κογκό, στην Ακτή Ελεφαντοστού και στο Καμερούν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γαλλική γλώσσα έχει ιδιαίτερη δυναμική στην παγκόσμια αγορά. Μία μετάφραση στα γαλλικά δεν περιορίζεται στα ευρωπαϊκά γεωγραφικά όρια αλλά φτάνει από την Αφρική έως τον Καναδά και από την Καραϊβική έως τη νοτιοανατολική Ασία

 

Μετάφραση από Γαλλικά σε Ελληνικά 

Παράλληλα, εκτελούμε μετάφραση κειμένων από τα Γαλλικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις  εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πανεπιστημιακό πτυχίο στη μετάφραση από τα Γαλλικά. Ο κύριος όγκος των παραγγελιών σε αυτόν τον γλωσσικό συνδυασμό αφορά μεταφράσεις βιομηχανικών εγγράφων, κείμενα εταιρειών παροχής υπηρεσιών και πτυχιακών εργασιών σε ιδιώτες.

Εκτός από τη μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά, αναλαμβάνουμε μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ισπανικά και από τα Γαλλικά στα Ιταλικά.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-γαλλικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.