Μετάφραση Ελληνικά – Αγγλικά

Ψάχνετε υπηρεσίες μετάφρασης στον γλωσσικό συνδυασμό Ελληνικά-Αγγλικά;Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά και άλλες γλώσσες

Σίγουρα αποτελεί τον πιο διαδεδομένο γλωσσικό συνδυασμό στην υπηρεσία της μετάφρασης. Το αναζητούν πολύ χρήστες είτε πρόκειται για απλά καθημερινά κείμενα, είτε για έγγραφα μεγάλων εταιριών ή ακόμα και για επιστημονικές μελέτες. Το σίγουρο είναι ότι ο πελάτης πρέπει να αναζητήσει εκείνη την μεταφραστική υπηρεσία που του εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα, αντί να εμπιστευτεί ερασιτεχνικές μεθόδους μετάφρασης που στο τέλος μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες για την δουλειά του.

Η LinguaMost αναλαμβάνει μεταφράσεις από τα αγγλικά σε ελληνικά, Ρωσικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Το μεταφραστικό γραφείο μας ειδικεύεται στη μετάφραση αγγλικών κειμένων. Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Η Αγγλική γλώσσα είναι εξαιρετικά σημαντική στις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και χρησιμοποιείται ως lingua franca σε πολλές χώρες, οργανισμούς, εταιρείες και ιδρύματα, και συχνά αναφέρεται ως «παγκόσμια γλώσσα». Αφετηρία της τεράστιας εξάπλωσης της αγγλικής γλώσσας υπήρξε η ίδρυση αποικιών, οι πολεμικές κατακτήσεις και οι διπλωματικές συμφωνίες, οι οποίες οδήγησαν στην ίδρυση κτήσεων, αποικιακών κρατών και προτεκτοράτων και στην κατοχή περιοχών υπό το καθεστώς της εντολής, τις οποίες πέτυχε το Ηνωμένο Βασίλειο από τον 16ο έως και τον 20ο αιώνα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο στα τέλη του 19ου αιώνα η πολιτική ισχύς της Βρετανικής Αυτοκρατορίας επέβαλε την αναγνώριση της αγγλικής γλώσσας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που βοήθησε στην εξάπλωση της αγγλικής γλώσσας, αποτέλεσε η ανάδειξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η πλειοψηφία των κατοίκων των οποίων έχει ως μητρική γλώσσα την αγγλική.

 

Μετάφραση από Ελληνικά σε Αγγλικά

Με απόλυτη αξιοπιστία εκτελούμε μεταφράσεις από τα ελληνικά σε αγγλικά και από ρωσικά και ουκρανικά σε αγγλικά. Παρόλο που οι περισσότεροι γνωρίζουμε πλέον την αγγλική γλώσσα, η μετάφρασή της από άτομα που δεν είναι η μητρική τους, είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Για αυτό τον λόγο σας εγγυόμαστε ότι τα κείμενα σας μεταφράζονται από επαγγελματία μεταφραστή που τα αγγλικά είναι η μητρική του γλώσσα, εξασφαλίζοντας τα άριστα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τις χρεώσεις των μεταφραστικών υπηρεσιών μας, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.