ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΑΛΛΙΚΑ

 Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα γαλλικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:μεταφραση γαλλικα

Μετάφραση στα Γαλλικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Γαλλικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της μετάφρασης για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Εκτός από τη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Γαλλικά, αναλαμβάνουμε μετάφραση από τα Αγγλικά στα Γαλλικά και από τα Ιταλικά στα Γαλλικά.

Η γαλλική γλώσσα είναι μια από τις μεγαλύτερες γλώσσες του κόσμου. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Ευρώπη ομιλείται από 72 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα (Γαλλία 65 εκ., Βέλγιο 4,5 εκ. Ελβετία 1,5 εκ). Εκτός Ευρώπης ομιλείται από 10 εκατομμύρια στον Καναδά, 8 στην Αϊτή μαζί με τη γαλλική κρεόλ και από 160 έως 500 εκατομμύρια ομιλητές που τη χρησιμοποιούν ως δεύτερη γλώσσα αλλά και πρώτη όπως μεταξύ άλλων στο Βελγικό Κογκό, στην Ακτή Ελεφαντοστού και στο Καμερούν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γαλλική γλώσσα έχει ιδιαίτερη δυναμική στην παγκόσμια αγορά. Μία μετάφραση στα γαλλικά δεν περιορίζεται στα ευρωπαϊκά γεωγραφικά όρια αλλά φτάνει από την Αφρική έως τον Καναδά και από την Καραϊβική έως τη νοτιοανατολική Ασία

Μετάφραση από τα Γαλλικά

Με αξιοπιστία εκτελούμε μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Γαλλικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στη μετάφραση από τα Γαλλικά. Ο κύριος όγκος των παραγγελιών σε αυτόν τον γλωσσικό συνδυασμό αφορά μεταφράσεις ιστοσελίδων, τουριστικών εντύπων και πτυχιακών εργασιών.

Εκτός από τη μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά, αναλαμβάνουμε μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ισπανικά και από τα Γαλλικά στα Ιταλικά.

Επίσης το μεταφραστικό γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις από και στα Γερμανικά, Ρωσικά, Βουλγαρικά, Κινεζικά και άλλες γλώσσες.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.