Μετάφραση περιεχόμενου του Social Media σας

Μετάφραση περιεχόμενου του Social Media σας

 

Η μέση επιχείρηση σήμερα έχει μια σελίδα στο Facebook, ένα κανάλι στο YouTube, ένα λογαριασμό Twitter, ένα άλμπουμ φωτογραφιών Flickr, ένα λογαριασμό στο Google+ και ένα προφίλ στο LinkedIn. Για τις περισσότερες από αυτές ήταν μια ταλαιπωρία για να τους φτιάξουν και από τη στιγμή που το κάνουν σωστά, συνειδητοποιούν ότι χάνουν 20, 30, ή 40% των δυνητικών πελατών τους, επειδή δεν μπορούν να τους φτάσουν. Γιατί; Επειδή δεν μιλούν τη γλώσσα τους. Είναι εύκολο να ελέγξετε από που προέρχονται οι αναγνώστες σας (το εργαλείο Google Analytics θα σας πει αμέσως). Είναι επίσης εύκολο να ελέγξετε πόσο χρόνο μένουν στην ιστοσελίδα σας και αν κάνουν αυτό που αναμένετε να κάνουν (να αγοράσουν κάτι, να κατεβάσουν δωρεάν το e-βιβλίο σας, να εισάγουν το email τους …) ή φεύγουν πριν κατανοήσουν τι διαβάζουν.

Η μετάφραση της ιστοσελίδας μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των δυνητικών πελατών κατά 20, 30 ή 40%. Το ίδιο ισχύει και για τα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης. Η διαχείριση των πολύγλωσσων Social Media είναι πιο δύσκολη, αλλά θα μπορούσε να αυξήσει τους επισκέπτες σας δραματικά. Μερικές φορές μια απλή ενημέρωση στα ισπανικά, ρωσικά ή όποια γλώσσα στοχεύετε, είναι αρκετή για να προσελκύσετε  τους αναγνώστες σας.

Μερικές φορές, αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Γιατί αν μια εταιρεία προσλαμβάνει έναν μεταφραστή να μεταφράζει τις δημοσιεύσεις του blog, τις ενημερώσεις του Facebook ή τα tweets της, τότε θα πρέπει κάποιος να απαντάει σε τυχόν σχόλια από τους αναγνώστες, σε οποιαδήποτε γλώσσα που γράφουν. Μεγάλες εταιρίες αναθέτουν τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε επιχειρήσεις που ειδικεύονται σε αυτό. Μικρές εταιρίες πρέπει να καλύψουν τη διαφορά, κατά κάποιο τρόπο, αν θέλουν να αναπτυχθούν.

Κάντε τα μαθηματικά σας και θα είστε σε θέση να δείτε αν αυτό είναι μια επένδυση ή μια απώλεια. Πόσους περισσότερους δυνητικούς πελάτες θα φτάσετε; Ποιο είναι το ποσοστό εκείνων που νομίζετε ότι θα μετατραπούν σε πραγματικούς πελάτες; Αυτό θα καλύψει τα έξοδά σας;

Εάν αξίζει η επένδυση, μην καθυστερήσετε. Κάντε την επιχείρηση σας ακουστή διεθνώς!

Θέλετε να μεταφράσετε το περιεχόμενο των προφίλ σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας. Μεταφράζουμε σε πολλές γλώσσες. Απλά στείλτε μας το πρωτότυπο κείμενο και αναφέρετε τις γλώσσες στις οποίες θέλετε να μεταφραστεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.