Κόστος Διερμηνείας

Το μεταφραστικό γραφείο LinguaMost παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας στα γλωσσικά ζεύγη Ελληνικά-Αγγλικά-Ρώσικα-Ουκρανικά.

Οι υπηρεσίες διερμηνείας κοστολογούνται σε ημερήσια βάση ή σε ωριαία βάση με ελάχιστη αποζημίωση τριών ωρών. Το κόστος της διαδοχικής διερμηνείας κυμαίνεται από 30 έως 50 ευρώ την ώρα (ανάλογα με τον συνολικό χρόνο διερμηνείας, τομέα κτλ.).

κόστος διερμηνείας

Εάν παραγγείλετε διερμηνεία για όλη την ημέρα, σας προσφέρουμε την όγδοη τελευταία ώρα χωρίς επιβάρυνση. Εάν χρειάζεστε διερμηνεία σε διάφορα σημεία της χώρας ή κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού σας ταξιδιού, θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο διερμηνέα για σας, ο οποίος θα σας συνοδεύει παντού. Σε αυτή την περίπτωση, η εργασία του διερμηνέα αμείβεται σε ημερήσια βάση (8 ώρες) και οι υπερωρίες χρεώνονται σε ωριαία βάση.

Έξοδα ταξιδιού, διατροφή και διαμονή επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Ένας διερμηνέας πάντα δίπλα σας…

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν λειτουργούμε ως μεσάζοντες ανάμεσα στον διερμηνέα και τον πελάτη. Όλοι οι διερμηνείς που διαθέτουμε είναι στελέχη του μεταφραστικού μας γραφείου. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι και για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και για τις ανταγωνιστικές μας χρεώσεις.

Εκπτώσεις:

  • Για διερμηνεία διάρκειας από 3 έως 5 μέρες, προσφέρουμε έκπτωση 15%.
  • Για διερμηνεία διάρκειας πάνω από 5 μέρες, προσφέρουμε έκπτωση 25%.

Για να παραγγείλετε τις υπηρεσίες διερμηνείας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και να σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες.