Μετάφραση Ελληνικά – Σουηδικά

Εγγυόμαστε άριστη ποιότητα μεταφράσεων από και στα Σουηδικά, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλα εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες. Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Σουηδικά

Σίγουρα ο συγκεκριμένος γλωσσικός συνδυασμός αποτελεί έναν από τους πιο σπάνιους και πιο απαιτητικούς στον μεταφραστικό τομέα αφού οι μεταφραστές είναι επαγγελματίες με μητρική γλώσσα τα σουηδικά αλλά και οι πελάτες στην μεταφραστική αγορά, λίγοι. Ίσως για κάποιους είναι αδιάφορος και παραγκωνισμένος γλωσσικός συνδυασμός, όμως για εμάς αποτελεί πρόκληση να παρέχουμε τις ποιοτικότερες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις Σκανδιναβικές γλώσσες, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους μεταφραστές της Σουηδίας.

 

μεταφραση από ελληνικα σε σουηδικά

Η Σουηδική γλώσσα ομιλείται από περίπου 8,5 εκατομμύρια ανθρώπους ως μητρική γλώσσα, από τους οποίους οι 8 εκατομμύρια ζουν στην Σουηδία και σχεδόν 290.000 στην Φινλανδία. Η σουηδική είναι επίσημη γλώσσα στην Φινλανδία (δίπλα στα φινλανδικά), ενώ η Σουηδία ως κράτος στερείται θεσμικώς επίσημης γλώσσας. Επιπλέον 1 εκατομμύριο Σουηδοί μετανάστες σε όλο τον κόσμο μιλάνε σουηδικά.

 

Μετάφραση από Σουηδικά σε Ελληνικά

Αντίστοιχα εκτελούμε οποιασδήποτε ορολογίας μετάφραση από Σουηδικά σε Ελληνικά και στα Αγγλικά. Όλες οι μεταφράσεις  εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Σουηδικά, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας το μέγιστο ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-σουηδικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.