Τομέας τουρισμού και φιλοξενίας

 Εάν το ταξιδιωτικό γραφείο ή το ξενοδοχείο σας φιλοξενεί συχνά τουρίστες από άλλες χώρες, μάλλον έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι η μετάφραση υψηλής ποιότητας είναι μια πραγματική ανάγκη.

Η LinguaMost είναι ένα μεταφραστικό γραφείο με μεγάλη εμπειρία στη μετάφραση της τουριστικής μεταφρασεις τουρισμοςβιομηχανίας και είναι ικανή να ικανοποιήσει τις μεταφραστικές σας ανάγκες, είτε είστε ένα ξενοδοχείο που θέλει να μεταφράσει πληροφορίες για τα δωμάτια σε πολλαπλές γλώσσες, ένα ταξιδιωτικό γραφείο που προσπαθεί να πουλήσει την εμπειρία σε ένα ξένο κοινό ή ένα κατάστημα εστίασης που θέλει να ενημερώσει σωστά τους ξενόγλωσσους πελάτες του για το τι ακριβώς προσφέρει.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μεταφραστεί είναι η ιστοσελίδα σας. Εάν οι πιθανοί πελάτες σας δεν μπορούν να βρουν πληροφορίες που ψάχνουν στη δική τους γλώσσα, μάλλον δεν θα προτιμήσουν τις υπηρεσίες σας. Ξεκινήστε με τη μητρική γλώσσα των πιο συχνών ξένων επισκεπτών σας και στη συνέχεια μεταφράστε και σε άλλες γλώσσες.

Η LinguaMost έχει υψηλές προδιαγραφές και εξειδίκευση στη μετάφραση του τουριστικού περιεχομένου. Γίνετε ηγέτης στον τομέα σας, παρέχοντας στους πελάτες αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας. Οι πελάτες σας θα το εκτιμήσουν, θα επιστρέψουν και η φιλοξενία σας θα γίνει γνωστή παντού.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς για μια μη δεσμευτική κοστολόγηση της μεταφραστικής υπηρεσίας που αναζητάτε.