Μετάφραση Ιστοσελίδας

Έχουμε καταφέρει να προσθέσουμε στο ενεργητικό μας πολλά έργα πάνω στη μετάφραση ιστοσελίδας για εταιρίες στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Γερμανία , στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Ρωσία και ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη μετάφραση της ιστοσελίδας σας;

Η ιστοσελίδα σας είναι μοναδική, είναι η εικόνα που δείχνετε εσείς ή η επιχείρηση σας σε όλο τον κόσμο. Είναι τις περισσότερες φορές η “βιτρίνα” της εταιρίας σας που βλέπουν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, είναι η πηγή του εισοδήματος σας, είναι η επιχειρηματική σας ταυτότητα…για αυτό επιλέξτε μόνο τους ειδικούς.

Σε κάθε μια ξεχωριστά μετάφραση ιστοσελίδας η γλωσσική και η τεχνική ακρίβεια έχουν ύψιστη σημασία. Στη LinguaMost εξασφαλίζουμε ότι η μεταφρασμένη σας ιστοσελίδα διαβάζεται σαν να ήταν γραμμένη από φυσικό ομιλητή και διατηρούμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του κειμένου-πηγής . Tο βασικό συστατικό ενός επιτυχημένου έργου μετάφρασης είναι η συνεχής και στενή επικοινωνία με τον πελάτη για την προσαρμογή των κειμένων και για όλες τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία.

Με αυτό τον τρόπο η LinguaMost εγγυάται ότι στη μετάφραση της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιείται σωστά η ορολογία που υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι απλή. Μας στέλνετε απευθείας τα κείμενα προς μετάφραση ή μέσω της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Στην δεύτερη περίπτωση συνεργαζόμαστε απευθείας μαζί της χωρίς να χρειαστεί να μεσολαβείτε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας. Συνεργαζόμαστε πάντα στενά με την εταιρία κατασκευής της ιστοσελίδας σας, χωρίς χρονοτριβές, παρανοήσεις και ταλαιπωρία για εσάς.

Σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με κάποια εταιρία πληροφορικής και ξεκινάτε από το μηδέν την προσπάθεια σας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε επίσης ως λύση πακέτο την κατασκευή και μετάφραση της ιστοσελίδας σας. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων με έδρα την Ελλάδα. 

Λόγω της ραγδαίας εξέλιξης των social media τα τελευταία χρόνια, σας παρέχουμε τη δυνατότητα μετάφρασης των κειμένων σας στο facebook, την ενημέρωση του εταιρικού σας προφίλ στο Linked Ιn, καθώς και τη μετάφραση και υποτιτλισμό των βίντεο στο κανάλι σας στο ΥouΤube.

 

Η μετάφραση ιστοσελίδων είναι μία σοβαρή υπόθεση και είναι λάθος να γίνεται από μηχανές αναζήτησης. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς.