Μετάφραση Ελληνικά – Ιταλικά

Αναθέτουμε τη μετάφραση στην πιο κατάλληλη και εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας μας σε κάθε επίπεδο της μετάφρασης. Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Ιταλικά

Η Ιταλία αποτελεί παραδοσιακό εμπορικό εταίρο και γείτονα της Ελλάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συνεχή και σταθερή επικοινωνία των δυο χωρών σε όλους τους τομείς, όπως και στη μετάφραση. Οι περισσότερες ιστοσελίδες τουριστικού περιεχομένου καθώς και τα διάφορα έγγραφα καταστημάτων εστίασης είναι μεταφρασμένα στα ιταλικά αφού το τουριστικό ρεύμα από της Ιταλία ήταν πάντα πολύ μεγάλο. Επίσης οι περισσότεροι Έλληνες εξαγωγείς έχουν εταίρους στην Ιταλία και διαρκώς έχουν ανάγκη να συνεργάζονται με μεταφραστικά γραφεία για να διευκολυνθεί η δουλειά τους.

 

Η Ιταλική γλώσσα είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Είναι ένας σημαντικός μεταφραση ιταλικαπαίκτης στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ομιλείται από περίπου 59 εκατομμύρια ανθρώπους, καθιστώντας την μία από τις πιο ομιλούμενες ευρωπαϊκές γλώσσες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της μεγάλης μετανάστευσης η ιταλική ομιλείται σαν δεύτερη γλώσσα σε πολλές χώρες ιδιαίτερα στην Λατινική Αμερική. Αν και τα ιταλικά είναι συνδεδεμένα με τις τέχνες, στην Ελλάδα οι επιχειρηματικές και προσωπικές σχέσεις είναι τόσο ανεπτυγμένες, σε βαθμό να την κατατάσσουν στην δεύτερη δημοφιλέστερη γλώσσα για τα μεταφραστικά γραφεία μετά τα Αγγλικά.

 

Μετάφραση από Ιταλικά σε Ελληνικά 

Παράλληλα εκτελούμε μετάφραση κειμένων από Ιταλικά σε Ελληνικά τόσο σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ιταλία και σε εισαγωγείς ιταλικών προϊόντων, όσο και σε ιδιώτες για τις ιδιωτικές τους υποθέσεις. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ιταλικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πανεπιστημιακό πτυχίο στη μετάφραση από τα Ιταλικά.

Επίσης το μεταφραστικό γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις από και στα Γερμανικά, Ισπανικά, Κινεζικά, Ρωσικά, Βουλγαρικά και πολλές άλλες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-ιταλικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.