Μετάφραση Ελληνικά – Γερμανικά

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα γερμανικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Γερμανικά

Η δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα στον τομέας της μετάφρασης στην Ελλάδα, μετά τα Αγγλικά, είναι η γερμανική. Παρόλο που δεν είναι η σημαντικότερη μητρική γλώσσα στον κόσμο, η βιομηχανική παραγωγή, το διμερές εμπόριο και ο τουρισμός έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στη ζήτηση για μετάφραση κειμένων, κάθε είδους, από και στα Γερμανικά. Τακτικοί μας πελάτες είναι εξαγωγικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία που χρειάζονται μετάφραση της ιστοσελίδας και των εγγράφων τους, ακόμα και ιδιώτες που θέλουν να εργαστούν, να πραγματοποιήσουν ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις ή άτομα που θέλουν να σπουδάσουν στη Γερμανία.

Εκτός από μετάφραση από τα Ελληνικά προς στα Γερμανικά, παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης από τα Αγγλικά στα Γερμανικά.

 

 Ανά τον κόσμο τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα
και επίσης σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη-μητρική γλώσσα. Η Γερμανική γλώσσα είναι η κύρια γλώσσα 82 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Γερμανία και 8 εκατομμυρίων στην Αυστρία αλλά και στα δύο τρίτα της Ελβετίας. Επίσης τα γερμανικά ομιλούνται στη Γαλλία (περιοχές Αλσατίας και Λωραίνης), στο Λουξεμβούργο, στην βόρεια Ιταλία (Τυρόλο), στο Λιχτενστάιν και σε κάποιες μειονοτικές ομάδες στην Τσεχία, τη Ρουμανία και το Βέλγιο.

 

Μετάφραση από Γερμανικά σε Ελληνικά

Με την ίδια συνέπεια παρέχουμε επίσης υπηρεσίες μετάφρασης από τα Γερμανικά προς στα Ελληνικά. Πελάτες μας, εισαγωγικές επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς και θυγατρικές γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μας εμπιστεύονται καθημερινά για τις μεταφραστικές τους ανάγκες.  Όλες οι μεταφράσεις από Γερμανικά σε Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Γερμανικά.

Επίσης μεταφράζουμε από και στα ΓαλλικάΙσπανικάΙταλικάΡωσικά και σε όλες τις διαδεδομένες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-γερμανικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.