Κόστος Διερμηνείας

Το μεταφραστικό γραφείο LinguaMost παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας στα γλωσσικά ζεύγη Ελληνικά-Αγγλικά-Ρώσικα-Ουκρανικά και διαθέτουμε τεράστια εμπειρία, έχοντας στο ενεργητικό μας καταγράψει εκατοντάδες ώρες εργασίας κατά την τελευταία δεκαπενταετία. Σίγουρα σας προβληματίζει ποιο είναι το κόστος διερμηνείας αφού οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι πάντα διαφορετικές.

Πώς υπολογίζουμε όμως το κόστος διερμηνείας;

Οι υπηρεσίες διερμηνείας κοστολογούνται σε ημερήσια βάση ή σε ωριαία βάση με ελάχιστη αποζημίωση τριών ωρών. Το κόστος της διαδοχικής διερμηνείας κυμαίνεται από 40 έως 60 ευρώ την ώρα (ανάλογα με τον συνολικό χρόνο διερμηνείας, τομέα κτλ.).

κόστος διερμηνείας

Εάν παραγγείλετε διερμηνεία για όλη την ημέρα, σας προσφέρουμε την όγδοη τελευταία ώρα χωρίς επιβάρυνση. Εάν χρειάζεστε διερμηνεία σε διάφορα σημεία της χώρας ή κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού σας ταξιδιού, θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο διερμηνέα για σας, ο οποίος θα σας συνοδεύει παντού. Σε αυτή την περίπτωση, η εργασία του διερμηνέα αμείβεται σε ημερήσια βάση (8 ώρες) και οι υπερωρίες χρεώνονται σε ωριαία βάση.

Τα έξοδα ταξιδιού, η διατροφή και η διαμονή του διερμηνέα επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά, έπειτα από συνεννόηση. 

Ένας διερμηνέας πάντα δίπλα σας…

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν λειτουργούμε ως μεσάζοντες ανάμεσα στον διερμηνέα και τον πελάτη. Όλοι οι διερμηνείς που διαθέτουμε είναι στελέχη του μεταφραστικού μας γραφείου. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι και για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και για τις ανταγωνιστικές μας χρεώσεις.

Εκπτώσεις:

  • Για διερμηνεία διάρκειας από 3 έως 5 μέρες, προσφέρουμε έκπτωση 15%.
  • Για διερμηνεία διάρκειας πάνω από 5 μέρες, προσφέρουμε έκπτωση 25%.

Επικοινωνήστε μαζί για να παραγγείλετε υπηρεσίες διερμηνείας και να συζητήσουμε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Προσφέρουμε πάντα λύσεις προσαρμοσμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες.