Διερμηνεία

Η LinguaMost παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας στα γλωσσικά ζεύγη Ελληνικά-Ρωσικά, Ελληνικά-Αγγλικά και Ελληνικά-Ουκρανικά για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας. Είτε χρειάζεστε ταυτόχρονη διερμηνεία σε ένα συνέδριο, ή διαδοχική διερμηνεία κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, πάντα θα διαλέξουμε για εσάς τον σωστό διερμηνέα.

Οι υπηρεσίες διερμηνείας μπορεί να πραγματοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους, ο καθένας τους είναι κατάλληλος για συγκεκριμένες συνθήκες ή καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η διερμηνεία δικαστηρίων.

Προσφέρουμε τις παρακάτω μορφές διερμηνείας στα γλωσσικά ζεύγη Ελληνικά-Ρωσικά και Ελληνικά-Ουκρανικά. Διαβάστε περισσότερα για τις μορφές διερμηνείας για να μάθετε εάν είναι κατάλληλη για τις δικές σας ανάγκες σας.

διερμηνεια ελληνικα ρωσικα

Διαδοχική Διερμηνεία

Διερμηνεία για μικρές και μεσαίες ομάδες. Ο διερμηνέας βρίσκεται κοντά στον ομιλητή και αποδίδει την ομιλία του σε άλλη γλώσσα διαδοχικά. Ενώ ο ομιλητής μιλάει, ο διερμηνέας μπορεί να κρατά σημειώσεις και στο τέλος αποδίδει την ομιλία σε μια διαφορετική γλώσσα, κατά κανόνα με τη βοήθεια σημειώσεων. Η διαδοχική διερμηνεία χρησιμοποιείται για διάφορα είδη συνεδρίων, επιχειρηματικές συναντήσεις, γεύματα εργασίας, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, κτλ.

Ψιθυριστή διερμηνεία (ταυτόχρονη)

Διερμηνεία σε πραγματικό χρόνο για ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ατόμων. Πραγματοποιείται ψιθυριστά. Είναι ταυτόχρονη διερμηνεία μικρής κλίμακας. Ένας διερμηνέας ανατίθεται σε μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων και αποδίδει την ομιλία σε άλλη γλώσσα ταυτόχρονα και ψιθυριστά ώστε να μην εμποδίζει το συνέδριο ή τη συνάντηση. Αυτή η μορφή διερμηνείας γίνεται ολοένα και πιο περιζήτητη.

Τηλεφωνική Διερμηνεία

Ο διερμηνέας αποδίδει την ομιλία ανά πρόταση ή ανά δύο-τρείς προτάσεις. Η τηλεφωνική διερμηνεία είναι μια μορφή διαδοχικής διερμηνείας. Στο μεταφραστικό γραφείο μας πραγματοποιούμε τέτοια διερμηνεία μέσω Skype. Ο συνομιλητής σας μπορεί να βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από σας, καθώς και ο διερμηνέας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε σύνδεση με το Internet και λογαριασμό Skype.

Επάλληλη διερμηνεία

Κατάλληλη για πιο ανεπίσημες συναντήσεις μεταξύ μικρότερου αριθμού ατόμων ή ίσως ως συνοδεία για κάποιον που επισκέπτεται μια ξένη χώρα και δεν μιλούν τη γλώσσα της. Η επάλληλη διερμηνεία είναι μια μορφή διαδοχικής διερμηνείας, η οποία έχει πιο προσωπικό και ανεπίσημο χαρακτήρα. Χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές ομάδες ή συνεδριάσεις (π.χ. μια επαγγελματική συνάντηση δύο στελεχών).

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος διερμηνείας, πατήστε εδώ

Για να ζητήσετε προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας