Φαρμακευτική μετάφραση

Η LinguaMost παρέχει επαγγελματικές φαρμακευτικές μεταφράσεις για τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας.

φαρμακευτική μετάφρασηΗ ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους γλωσσολόγους, εμπειρογνώμονες του κλάδου και διαχειριστές έργων καθιστώντας το μεταφραστικό γραφείο LinguaMost ως ιδανική επιλογή για τα πιο σύνθετα και εξειδικευμένα έργα μετάφρασης των φαρμακευτικών κειμένων. Κάθε έργο που αναλαμβάνει η LinguaMost διαχειρίζεται από έναν μόνο διαχειριστή έργου με εμπειρία όχι μόνο στον τομέα της μετάφρασης αλλά και στην αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Ο διαχειριστής έργου θα εξασφαλίσει ότι οι φαρμακευτικές μεταφράσεις σας θα ανατεθούν σε έναν μεταφραστή ο οποίος εκτός από την άριστη γνώση της γλώσσας έχει μεγάλη εμπειρία στην φαρμακευτική βιομηχανία.

Ποιοτικός έλεγχος

Μετά την ολοκλήρωση της μετάφρασης το έγγραφο σας θα ανατεθεί σε έναν επιμελητή και στη συνέχεια σε έναν διορθωτή. Όλοι είναι εκπαιδευμένοι γλωσσολόγοι οι οποίοι θα ελέγξουν το έγγραφο για την ακρίβεια όσον αφορά τη γλώσσα και την ορολογία.

Εμπιστευτικότητα έναντι των πελατών στη φαρμακευτική μετάφραση

Η εμπιστευτικότητα είναι ζωτικής σημασίας σε φαρμακευτικές μεταφράσεις και η αυστηρή πολιτική εμπιστευτικότητας της LinguaMost αντανακλά το γεγονός αυτό. Επιπλέον, για ιδιαίτερα ευαίσθητα έγγραφα υπογράφουμε σύμβαση τήρησης απορρήτου, εφόσον απαιτείται από τους πελάτες μας. Δείτε επίσης πως συμμορφωνόμαστε με το Νέο Κοινοτικό Κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα πατώντας εδώ

Ιατρική Μετάφραση

Η φαρμακευτική μετάφραση σχετίζεται συχνά με την ιατρική μετάφραση στην οποία η LinguaMost έχει εξίσου μεγάλη εμπειρία.

Οι ιατρικοί μεταφραστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε υπόκεινται σε ακριβώς τα ίδια αυστηρά κριτήρια όπως και οι φαρμακευτικοί μεταφραστές μας. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, σημαίνει ότι η μεταφράσεις μας στον τομέα, είτε πρόκειται για ιατρικό ή φαρμακευτικό, έχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.