Νομική Μετάφραση

Το γραφείο μας ειδικεύεται στην παροχή μετάφρασης νομικών κειμένων και συνεργάζεται μόνο με εξειδικευμένους μεταφραστές και επιμελητές με μεγάλη εμπειρία στη νομική ορολογία και σε συναφείς τομείς. Σας εξασφαλίζουμε την μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις και επίσης την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, εναρμονισμένοι με τον Γενικό Κανονισμό GDPR της ΕΕ.

Μετάφραση Νομικών-Δικαστικών κειμένων

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη εμπειρία στη μετάφραση νομικών εγγράφων πάσης φύσεως, εμπειρία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την συνεργασία μας με γνωστά δικηγορικά γραφεία και τις Δικαστικές Αρχές σε Ελλάδα, Κυπριακή Δημοκρατία και τη Ρωσική νομική μετάφρασηΟμοσπονδία. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους γλωσσολόγους ,εμπειρογνώμονες του κλάδου και διαχειριστές έργων καθιστώντας το μεταφραστικό γραφείο LinguaMost ως ιδανική επιλογή για τα πιο σύνθετα και εξειδικευμένα έργα μετάφρασης των νομικών κειμένων. Επίσης παρέχουμε κάθε είδος υπηρεσιών νομικής διερμηνείας για τους γλωσσικούς συνδυασμούς Ελληνικά-Ρωσικά-Αγγλικά-Ουκρανικά.

Νομικές Μεταφράσεις Που Μπορείτε Να Εμπιστευτείτε

Χρησιμοποιούμε αυστηρά πρότυπα στη νομική μετάφραση, αναθέτοντας το έργο μόνο σε μεταφραστές και επιμελητές οι οποίοι είτε είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν στο νομικό τομέα, είτε έχουν εκπαιδευτεί ειδικά στη μετάφραση νομικών κειμένων. Αυτή η εξειδίκευση σημαίνει ότι η ορολογία των νομικών εγγράφων πάντα θα μεταφράζεται σωστά.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες που εργάζονται αποκλειστικά στη μητρική τους γλώσσα, εξασφαλίζοντας ότι οι μεταφράσεις διαβάζονται σαν πρωτότυπα έγγραφα.

Αυτή η σχολαστική προσοχή σε γλωσσικές και νομικές λεπτομέρειες μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ισχυρές σχέσεις τόσο με μεγάλες νομικές εταιρείες, όσο και με νομικά τμήματα μεγάλων εταιρειών.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ.

Για να ζητήσετε προσφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με όποιο βολικό για εσάς τρόπο.