Μετάφραση Ελληνικά – Ρώσικα

Είμαστε το μοναδικό μεταφραστικό γραφείο της Ελλάδας που εξειδικεύεται στη μετάφραση ρωσικών κειμένων. Αυτό σημαίνει ότι τον μεγαλύτερο όγκο των έργων που αναλαμβάνει το μεταφραστικό μας κέντρο αποτελεί η μετάφραση στα ρωσικά και από τα ρωσικά πάσης φύσεως κειμένων ανεξάρτητα από την ορολογία. Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Ρώσικα

Από το 2011 έχουμε μεταφράσει εκατομμύρια λέξεις πάνω σε αυτόν τον γλωσσικό συνδυασμό, πράγμα που μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε η πιο εξειδικευμένη ομάδα στη μεταφραστική αγορά πάνω στη μετάφραση από Ελληνικά σε Ρώσικα. Πελάτες μας, μεγάλες εταιρίες και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν, οι οποίοι μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και για τις ανταγωνιστικότερες χρεώσεις στην αγορά. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας στα ρωσικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Ρωσία και στην Ουκρανία.

 

μεταφραση ρωσικα

Η ρωσική γλώσσα (русский язык) είναι η πιο διαδεδομένη γεωγραφικά γλώσσα της Ευρασίας, η περισσότερο ομιλούμενη των Σλαβικών γλωσσών, και η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη. Ομιλείται από περίπου 145 εκατομμύρια ανθρώπους, και από 110 εκατομμύρια χρησιμοποιείται ως δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα. Είναι πολύ σημαντική στις παγκόσμιες αγορές των επιχειρήσεων,  στον ΟΗΕ, NATO, στις Ευρωπαϊκές αγορές των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας) και στην ΕΕ.

 

Μετάφραση από Ρώσικα σε Ελληνικά 

Ανεξαρτήτως από το εάν η μετάφραση σας από ρώσικα σε ελληνικά είναι πολύπλοκη και τεχνική ή έχει απλό κείμενο, το μεταφραστικό μας κέντρο διαθέτει έμπειρους μεταφραστές με εξειδίκευση σε πολλούς τομείς, από την ορολογία τουρισμού μέχρι την νομική ορολογία. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους, όπως και τους εκατοντάδες πελάτες μας που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα τους σε κάθε μεταφραστική τους ανάγκη. 

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-ρώσικα τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.