Μετάφραση Ελληνικά – Ρουμανικά

Το μεταφραστικό γραφείο μας εξειδικεύεται, από την ίδρυση του, στις Σλαβικές και Βαλκανικές γλώσσες. Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην θέση να σας εγγυηθούμε το άριστο επίπεδο υπηρεσιών που αναζητάτε.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Ρουμανικά

Η μετάφραση κειμένου στα ρουμάνικα πριν κάποιες δεκαετίες ήταν ιδιαίτερα σπάνια στην Ελλάδα. Όμως με την είσοδο της Ρουμανίας στην ΕΕ και η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη που ακολούθησε στη χώρα, έφεραν την ρουμανική γλώσσα στο προσκήνιο των μεταφραστικών υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ρουμανικά. Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Η Ρουμανική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Ρουμανίας και της Μολδαβίας. Εγχώρια ομιλείται από περίπου 24 εκατομμύρια ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη Ρουμανία, Μολδαβία και τη Βοϊβοντίνα. Στους γλωσσολογικούς όρους τα Ρουμανικά και τα Μολδαβικά, η επίσημη γλώσσα της Μολδαβίας, είναι η ίδια γλώσσα, αν και τα ‘Μολδαβικά’ έχουν επονομαστεί ξεχωριστή γλώσσα για πολιτικούς λόγους από την εποχή του Στάλιν.

 

Μετάφραση από Ρουμάνικα σε Ελληνικά 

Αντίστοιχα εκτελούμε παραγγελίες από τα Ρουμάνικα προς τα Ελληνικά τόσο σε επιχειρήσεις που έχουν συναλλαγές με τη Ρουμανία, όσο και σε ιδιώτες για τα νομιμοποιητικά και άλλα έγγραφα τους. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Ρουμανικά.

Εκτός από τα Ρουμανικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Βουλγαρικά, Σερβικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και άλλες διαδεδομένες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-ρουμάνικα τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.