Μετάφραση Ελληνικά – Ουκρανικά

Το μεταφραστικό γραφείο μας εξειδικεύεται, από την ίδρυση του, στις Σλαβικές και Βαλκανικές γλώσσες. Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην θέση να σας εγγυηθούμε το άριστο επίπεδο υπηρεσιών που αναζητάτε.

Έχουμε σημαντική εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Ουκρανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές, με μητρική τους γλώσσα τα ουκρανικά.  Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Αναθέτουμε κάθε μεταφραστικό έργο στους πιο κατάλληλους μεταφραστές, διορθωτές και επιμελητές και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα σε όλους αυτούς τους τομείς. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία μετάφρασης και την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη, παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες που εκτιμούν οι τακτικοί πελάτες μας. Στη συνέχεια βεβαιωνόμαστε ότι η μορφοποίηση είναι σωστή, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την ουκρανική γλώσσα, εξασφαλίζοντας μια τελική μετάφραση άριστης ποιότητας.

Η Ουκρανική γλώσσα (украї́нська мо́ва) ανήκει στην ομάδα των ανατολικών από τις μεταφραση απο ελληνικα σε ουκρανιικαΣλαβικέςγλώσσες και είναι η επίσημη γλώσσα της Ουκρανίας. Έχει κοινό σε έναν βαθμό λεξιλόγιο με γλώσσες γειτονικών σλαβικών εθνών, ιδιαίτερα με την πολωνική, τη σλοβακική στα δυτικά και την λευκορωσική με την ρωσική στα βόρεια και τα ανατολικά. Η Ουκρανική είναι σε ευθεία γραμμή απόγονος της καθομιλουμένης γλώσσας που χρησιμοποιούσαν οι Ρως του Κιέβου από τον 10ο έως τον 13ο αιώνα.

Μετάφραση από Ουκρανικά σε Ελληνικά 

Ανεξαρτήτως από το εάν η μετάφραση σας από τα ουκρανικά προς στα ελληνικά είναι πολύπλοκη και τεχνική ή έχει απλό κείμενο, η LinguaMost διαθέτει έμπειρους μεταφραστές με εξειδίκευση σε πολλούς τομείς, από την ορολογία τουρισμού μέχρι την νομική ορολογία. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας στα ουκρανικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ουκρανία.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-ουκρανικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.