Μετάφραση Ελληνικά – Βουλγάρικα

Το μεταφραστικό γραφείο μας εξειδικεύεται, από την ίδρυση του, στις Σλαβικές και Βαλκανικές γλώσσες. Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην θέση να σας εγγυηθούμε το άριστο επίπεδο υπηρεσιών που αναζητάτε.

Έχουμε σημαντική εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Βουλγαρικά

Η μετάφραση κειμένων στον συγκεκριμένο γλωσσικό συνδυασμό παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα την τελευταία δεκαετία κυρίως λόγω της μετανάστευσης πολλών ελληνικών επιχειρήσεων στην γειτονική χώρα. Για αυτό τον λόγο ο μεγαλύτερος όγκος των πελατών μας είναι επιχειρήσεις που αναζητούν μεταφραστικές υπηρεσίες για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές επιχειρηματικές τους ανάγκες.  

 

μεταφραση απο βουλγαρικα σε ελληνικαΗ Βουλγαρική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας. Ομιλείται επίσης σε Καναδά, Ελλάδα (με τη μορφή της Πομάκικης), Ουγγαρία, Ισραήλ, Μολδαβία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Εκτιμάται πως διαθέτει συνολικά 10 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές.

 

Μετάφραση από Βουλγαρικά σε Ελληνικά 

Αντίστοιχα εκτελούμε παραγγελίες για τον γλωσσικό συνδυασμό από τα Βουλγαρικά προς στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Βουλγαρικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Βουλγαρικά και αφορούν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από ιδιωτικά νομιμοποιητικά έγγραφα μέχρι και επιχειρηματικές συμβάσεις.

Εκτός από τα Βουλγαρικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Αλβανικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-βουλγάρικα τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.