Τεχνική Μετάφραση

Στη LinguaMost είμαστε περήφανοι για το ασυναγώνιστο επίπεδο τεχνογνωσίας στη τεχνική μετάφραση. Συνεργαζόμαστε μόνο με μεταφραστές και επιμελητές με εξειδίκευση στη μηχανολογία και σε συναφείς τομείς. Έχουμε μεταφράσει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια λέξεις για τους πελάτες μας και έχουμε δημιουργήσει μια πρότυπη ορολογική βάση πάνω στην τεχνική ορολογία καθιστώντας μας πρωτοπόρους στον τομέα.

Τεχνική Μετάφραση Υψηλής Ποιότηταςτεχνικη μεταφραση

Έχουμε εκτεταμένη εμπειρία στην τεχνική μετάφραση, από τεχνικά εγχειρίδια χρήστη και μηχανολογικά σχέδια, έως τις μηχανολογικές πατέντες και μεταφράσεις στον τομέα πληροφορικής. Μία ομάδα από έμπειρους και εξειδικευμένους γλωσσολόγους, εμπειρογνώμονες του κλάδου και διαχειριστές έργων καθιστά το μεταφραστικό γραφείο LinguaMost ως ιδανική επιλογή για τα πιο σύνθετα και εξειδικευμένα έργα τεχνικών κειμένων.

Τεχνική Μετάφραση-Μορφοποίηση

Τα έγγραφα που απαιτούν τεχνική μετάφραση συχνά περιέχουν σύνθετα διαγράμματα και σχέδια. Έχουμε μορφοποιήσει-μεταφράσει εκατοντάδες τέτοια διαγράμματα και η εμπειρία μας έχει ικανοποιήσει πλήρως  τους πελάτες μας σε όλα τα projects που έχουμε αναλάβει. Η διαδικασία διασφάλισης ποιότητας της LinguaMost εξασφαλίζει ότι όλες οι εικόνες θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν με συνέπεια τα δεδομένα που υπάρχουν στο αρχείο-πηγή.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώΔιαφορετικά συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς ή επικοινωνήστε απευθείας με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπο μας και επωφεληθείτε από τις κλιμακωτές εκπτώσεις που εφαρμόζουμε στους πελάτες μας, βάση του μεταφραστικού όγκου ή άλλων συνθηκών.