Επαγγελματική Mετάφραση

Η LinguaMost ειδικεύεται στην επαγγελματική μετάφραση. Η γλωσσική ακρίβεια και η συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου μας βοήθησε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του αντικειμένου.

“Προσφέρουμε αξιοπιστία και εγγυημένα αποτελέσματα…Εισπράττουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.”

Συνεχώς επιτυγχάνουμε ένα υψηλό επίπεδο στις μεταφράσεις οικονομικών κειμένων επειδή συνεργαζόμαστε στενά με αναγνωρισμένου κύρους λογιστικό γραφείο που μας καθοδηγεί πάνω στην ορολογία της επαγγελματικής μετάφρασης.επαγγελματικη μεταφραση

Διαφορετικές ειδικότητες μέσα στον οικονομικό τομέα προφανώς έχουν τη δική τους ορολογία. Επιλέγουμε προσεκτικά την πιο κατάλληλη ομάδα από μεταφραστές, διορθωτές και επιμελητές καθώς και επαγγελματίες λογιστές για κάθε έγγραφο και για κάθε πελάτη. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε σύνθετα έργα, όπως η μετάφραση συμβάσεων,  διαφημιστικού υλικού, επενδυτικά σχέδια, φορολογικά έγγραφα, λογιστικές καταστάσεις, μετάφραση φορολογικής νομοθεσίας, μετάφραση υπουργικών αποφάσεων και ερμηνευτικών εγκυκλίων, μελετών σκοπιμότητας, επιχειρηματικής αλληλογραφίας. Σε όλο αυτό το φάσμα, η επαγγελματική μετάφραση που σας προσφέρουμε θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους.

Διαλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει και πάρτε μια δωρεαν, μη δεσμευτική και προσωποποιημένη προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα μας.

Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες μετάφρασης και σελιδοποίησης σε όλα τα έγγραφα που παρέχονται από τον ηλεκτρονικό κόμβο του Υπουργείου Οικονομικών.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ.