Μετάφραση Ελληνικά – Τούρκικα

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα τουρκικά, σε εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Εγγυόμαστε μια σταθερά άριστη ποιότητα των μεταφράσεων από και στα Τουρκικά, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Η Τουρκική γλώσσα (τουρκικήTürkçe) ανήκει στην τουρκική ομάδα των αλταϊκών γλωσσών και έχει ομιλητές στην Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την ΠΓΔΜ και σε άλλες χώρες της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καθώς και σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου ζουν αρκετά εκατομμύρια μετανάστες τουρκικής καταγωγής. Ο αριθμός των φυσικών ομιλητών της είναι αβέβαιος, κυρίως λόγω της έλλειψης επαρκών δεδομένων για τις μειονοτικές γλώσσες στην Τουρκία.

Μετάφραση από Ελληνικά  σε Τουρκικά

Η ραγδαία αύξηση των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό την ζήτηση για μεταφράσεις στον συνδυασμό αυτό. Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με έμπειρους μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Τουρκικά, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Τουρκία.

Μετάφραση από Τουρκικά σε Ελληνικά 

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες όσον αφορά τις τιμές μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.