Μετάφραση Ελληνικά – Σέρβικα

Το μεταφραστικό γραφείο μας εξειδικεύεται, από την ίδρυση του, στις Σλαβικές και Βαλκανικές γλώσσες. Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην θέση να σας εγγυηθούμε το άριστο επίπεδο υπηρεσιών που αναζητάτε. Αναθέτουμε μετάφραση στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης. Συνδυάζουμε την χρήση μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Σέρβικα

Ίσως είναι ο λιγότερο διαδεδομένος βαλκανικός γλωσσικός συνδυασμός στην Ελλάδα, συγκριτικά με τις άλλες γειτονικές χώρες. Ο μεταφραστής που θα αναλάβει τη μετάφραση του κειμένου σας, έχει ως μητρική γλώσσα τα σέρβικα και αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα του για αυτό σας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των μεταφράσεων σας.

 

μεταφραση απο ελληνικα σε σερβικα

Τα Σερβικά διαθέτουν ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, κατά το οποίο οι λέξεις γράφονται όπως προφέρονται και κάθε γράμμα αντιπροσωπεύει έναν ήχο. Η φωνητική αυτή αρχή αντιπροσωπεύεται στη φράση «Γράψε όπως μιλάς και διάβασε όπως είναι γραμμένο». Ένα άλλο σπάνιο χαρακτηριστικό της Σερβικής γλώσσας είναι η παρουσία δύο αλφαβήτων: του Κυριλλικού και του Λατινικού. Τα δύο αλφάβητα είναι σχεδόν ισοδύναμα. Η σερβική γλώσσα χρησιμοποιείται βασικά στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, στη Σερβική Δημοκρατία και από Σέρβους παγκοσμίως.

 

Μετάφραση από Σέρβικα σε Ελληνικά

Αντίστοιχα εκτελούμε παραγγελίες από τα Σερβικά προς τα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Σερβικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο από τα Σερβικά.

Εκτός από τα Σερβικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Βουλγαρικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και όλες τις άλλες διαδεδομένες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-σέρβικα τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.