Μετάφραση Ελληνικά – Ολλανδικά

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα ολλανδικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση στα Ολλανδικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Ολλανδικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Εκτός από τις μεταφράσεις από τα Ελληνικά στα Ολλανδικά, παρέχουμε μεταφράσεις από τα Αγγλικά στα Ολλανδικά.μεταφραση ολλανδικα

 Η ολλανδική γλώσσα είναι μία δυτικο-γερμανική γλώσσα, μητρική σχεδόν σε όλη την επικράτεια των Κάτω Χωρών, καθώς επίσης στο Σουρινάμ και στο 60% του πληθυσμού του Βελγίου. Επίσης λόγω του εποικισμού των Ολλανδών κατά τους προηγούμενους αιώνες συναντούμε την ολλανδική κυρίως στην Καραϊβική, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, στην Αυστραλία και την Ινδονησία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Νότιας Αφρικής και της Ναμίμπια οι οποίες, ως πρώην αποικίες της Ολλανδίας, μιλούν την Afrikaans. Πρόκειται για μία μετεξέλιξη της ολλανδικής γλώσσας, η οποία μοιάζει αρκετά με την μητρική ολλανδική και την χρησιμοποιούν 15 έως 23 εκατομμύρια κάτοικοι του νοτίου άκρου της Αφρικής.

Μετάφραση από τα Ολλανδικά

Με αξιοπιστία εκτελούμε επίσης μετάφραση από τα Ολλανδικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ολλανδικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Ολλανδικά .

Επίσης μεταφράζουμε από και στα Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.