Μετάφραση Ελληνικά – Νορβηγικά

Εγγυόμαστε άριστη ποιότητα μεταφράσεων από και στα Νορβηγικά, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλα εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Συνδυάζουμε τη χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες. Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Νορβηγικά

Σίγουρα ο συγκεκριμένος γλωσσικός συνδυασμός αποτελεί έναν από τους πιο σπάνιους και πιο απαιτητικούς στον μεταφραστικό τομέα αφού οι μεταφραστές είναι επαγγελματίες με μητρική γλώσσα τα νορβηγικά αλλά και οι πελάτες στην μεταφραστική αγορά, λίγοι. Ίσως για κάποιους είναι αδιάφορος και παραγκωνισμένος γλωσσικός συνδυασμός, όμως για εμάς αποτελεί πρόκληση να παρέχουμε τις ποιοτικότερες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις Σκανδιναβικές γλώσσες συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους μεταφραστές της Νορβηγίας.

μεταφραση απο ελληνικα σε νορβηγικά

 

Η νορβηγική γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και ειδικότερα στις βορειογερμανικές γλώσσες. Έχει πολλά κοινά με τη Σουηδική, τη Δανική και τη Φεροϊκή γλώσσα. Ομιλείται από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους, από τους οποίους σχεδόν όλοι κατοικούν στη Νορβηγία, όπου είναι και επίσημη γλώσσα. Τα Νορβηγικά έχουν δύο επίσημες γραπτές μορφές: η bokmål (κυριολεκτικά «γλώσσα των βιβλίων») και η nynorsk («Νεονορβηγική»). Επίσης, υπάρχει η ανεπίσημη γραπτή μορφή riksmål (κυριολεκτικά εθνική γλώσσα), που είναι μια συντηρητικότερη μορφή της Bokmål, και η ανεπίσημη høgnorsk, που είναι πιο συντηρητική από τη νεονορβηγική. Τα bokmål μιλιούνται από το 85 με 90 % του συνολικού πληθυσμού της Νορβηγίας, αλλά είναι τόσο κοντά με τη Δανική που θα μπορούσαν οι δύο γλώσσες να θεωρηθούν διάλεκτοι μίας γλώσσας. Αντίθετα τα nynorsk, που μιλιούνται μόνο από το 10% του πληθυσμού, έχουν πολλά κοινά με την Ισλανδική και τη Φεροϊκή. Γενικά όλες οι μορφές των Νορβηγικών μοιάζουν με τα Σουηδικά και τα Δανικά, και έτσι Σουηδοί, Νορβηγοί και Δανοί μπορούν να αλληλοκατανοούνται.

 

Μετάφραση από Νορβηγικά σε Ελληνικά 

Αντίστοιχα εκτελούμε οποιασδήποτε ορολογίας μετάφραση από Νορβηγικά σε Ελληνικά και Αγγλικά. Όλες οι μεταφράσεις  εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Νορβηγικά, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας το μέγιστο ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-νορβηγικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.