Μετάφραση Ελληνικά – Κινέζικα

Αν για εσάς, σας μοιάζουν κινέζικα… για το γραφείο μας η μετάφραση τους είναι η καθημερινότητα μας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία πράγμα που μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα και σας εγγυόμαστε σταθερά άριστη ποιότητα της μετάφρασης του κειμένου σας από και στα Κινέζικα, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Κινέζικα

Για τους περισσότερους ειδικούς είναι η γλώσσα του μέλλοντος και αυτή που θα είναι το ίδιο χρήσιμη στην καθημερινότητα μας, μαζί με τα αγγλικά. Από το 2013 έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με έμπειρους μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Κινέζικα, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Αυτοί εργάζονται καθημερινά για εμάς, έχοντας μεταφράσει μεγάλα μεταφραστικά έργα, όλα αυτά τα χρόνια, με απόλυτη επιτυχία. Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Εκτός από τα Ελληνικά στα Κινέζικα, μεταφράζουμε επίσης από τα Αγγλικά στα Κινέζικα και από τα Ρωσικά στα Κινέζικα.

    μεταφραση απο κινεζικα σε ελληνικα

Η κινεζική γλώσσα (中文) είναι η μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο από την άποψη των φυσικών ομιλητών. Έχει μια σειρά από διαλέκτους, οι περισσότερες από τις οποίες είναι Mandarin, Wu και καντονέζικα. Αυξάνεται σταθερά ως σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια επιχειρηματική αγορά. Σήμερα υπάρχουν δύο συστήματα γραφής – το παραδοσιακό σύστημα και η απλοποιημένη κινεζική γραφή. Μπορούμε να παρέχουμε μεταφράσεις και στα δύο συστήματα.

 

Μετάφραση από Κινέζικα σε Ελληνικά 

Με απόλυτη επιτυχία εκτελούμε επίσης παραγγελίες από Κινέζικα σε Ελληνικά, από Κινέζικα σε Αγγλικά και από Κινέζικα σε Ρωσικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Κινέζικα στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Κινέζικα. Αφορούν κυρίως κείμενα εμπορικού περιεχομένου από τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εισαγωγές κινεζικών προϊόντων. 

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-κινέζικα τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.