Μετάφραση Ελληνικά – Ισπανικά

 

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα ισπανικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Αναθέτουμε τα έγγραφα σας στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε τη χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Ισπανικά

Είναι ο γλωσσικός συνδυασμός που σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κυρίως λόγο του εμπορίου με ισπανόφωνες γλώσσες παγκοσμίως. Το μεταφραστικό γραφείο μας μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι οι μετάφραση του κειμένου σας θα γίνει από ισπανόφωνο επαγγελματία μεταφραστή για να σας παρέχουμε το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα 

Εκτός από τη μετάφραση από Ελληνικά σε Ισπανικά, επίσης αναλαμβάνουμε μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ισπανικά.

Τα ισπανικά (español ή castellano) είναι μία από τις μεγαλύτερες γλώσσες του κόσμου, που μεταφραση στα ισπανικαμιλούν πάνω από 470 εκατομμύρια ανθρώποι ως μητρική γλώσσα, και από 70.000.000 ανθρώπους χρησιμοποιείται ως δεύτερη ομιλούμενη στην Ευρώπη και σε όλη την Αμερική, κυρίως την κεντρική και νότια. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με έναν διαρκώς αυξανόμενο όγκο παραγγελιών στα μεταφραστικά γραφεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετάφραση από Ισπανικά σε Ελληνικά 

Αντίστοιχα εκτελούμε μετάφραση κειμένων από τα Ισπανικά στα Ελληνικά στους τομείς του τουρισμού, του κινηματογράφου, αλλά και σε ιδιώτες πελάτες. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ισπανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πανεπιστημιακό πτυχίο στη μετάφραση από τα Ισπανικά.

Επίσης το μεταφραστικό γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις από και στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αλβανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστικό γραφείο που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας για τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-ισπανικά τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος της δικής σας μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις μας.