Μετάφραση Ελληνικά – Αλβανικά

Η LinguaMost παρέχει  ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα αλβανικά. Αναθέτουμε τη μετάφραση σας στην πιο κατάλληλα εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση από Ελληνικά σε Αλβανικά

Τις τελευταίες δεκαετίες, υπάρχει έντονη ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών των δύο χωρών. Άλλωστε οι σημαντικότεροι εμπορικοί εταίροι της Αλβανίας είναι η Ελλάδα και η Ιταλία. Αυτές οι συναλλαγές καθώς και η γειτνίαση των δυο λαών, ήταν οι αιτίες για την αλματώδη ζήτηση σε υπηρεσίες μετάφρασης από ελληνικά σε αλβανικά κυρίως σε ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα. Το μεταφραστικό κέντρο μας  συνεργάζεται μόνο με έμπειρους μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Αλβανικά, συνδυάζοντας παράλληλα τη χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας και την εξαιρετική ευελιξία μας έτσι ώστε να παρέχουμε  τις αρτιότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.


Η Αλβανική γλώσσα (στα Αλβανικά: Gjuha shqipe) είναι γλώσσα που ομιλείται από περίπου 7,6 εκατομμύρια κατοίκους στα δυτικά της Βαλκανικής χερσονήσου, (Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ελλάδα) στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και από ένα μικρό αριθμό κατοίκων της Καλαβρίας και της Σικελίας στη νότια Ιταλία.

Μετάφραση από Αλβανικά σε Ελληνικά

Λόγω του μεγάλου πλήθους μεταναστών από τη γειτονική χώρα, υπάρχει έντονη ζήτηση για μετάφραση κειμένων και πιστοποιητικών από τα αλβανικά προς τα ελληνικά. Αν αναζητάτε λοιπόν μεταφραστή αλβανικών, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να δώσουμε λύσεις για τα έγγραφα σας που συχνά χρειάζονται μετάφραση από κάποιον κρατικό φορέα.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ

Εκτός από τα Αλβανικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Σερβικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.