Κόστος Μετάφρασης

Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσετε μόνοι σας το κόστος μετάφρασης των κειμένων σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το διαμορφώνουν γιατί η μετάφραση δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν. Είναι βασικά το πλήθος των λέξεων (μεγάλος όγκος- μεγάλη έκπτωση), ο γλωσσικός συνδυασμός (οι σπανιότερες γλώσσες, όπως για παράδειγμα τα Νορβηγικά, έχουν αρκετά μεγαλύτερη χρέωση από μία μετάφραση στα Αγγλικά ή τα Γερμανικά). Επίσης βασικό ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών παίζει και ο βαθμός εξειδίκευσης της ορολογίας. Επιπλέον είναι δύσκολο για τον πελάτη να υπολογίσει εύκολα το κόστος μετάφρασης όταν χρειάζεται μία παραγγελία για παραπάνω από έναν γλωσσικό συνδυασμό ή αν χρειάζεται μια μεταφραστική υπηρεσία αυθημερόν στα χέρια του.

Πόσο κοστίζει μια μετάφραση κειμένου; Ποια η χρέωση για μετάφραση από ελληνικά σε αγγλικά; Ποιο το κόστος μετάφρασης από ελληνικά σε γερμανικά; 

κόστος μετάφρασης

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως αυτές τις απορίες γι’ αυτό σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου μας θα βρείτε ενσωματωμένη μία σύγχρονη και εξελιγμένη φόρμα προσφοράς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα πεδία και πολύ σύντομα θα λάβετε απάντηση, χωρίς κάποια επιβάρυνση ή άλλη υποχρέωση, με το ποιο είναι το ακριβές κόστος μετάφρασης των εγγράφων σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις άκρως ανταγωνιστικές χρεώσεις μας !!!

  • Eπικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε βολικό για σας τρόπο (φόρμα προσφοράς ή απευθείας επικοινωνία ώστε να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Η βασική χρέωση για δημοφιλείς γλωσσικούς συνδυασμούς είναι € 0,059/λέξη

Ελάχιστο κόστος μετάφρασης μικρών κειμένων € 15,00.

Η χρέωση για επείγουσα μετάφραση προσαυξάνεται κατά 30%.

*Η παραγγελία θεωρείται επείγουσα εάν εκτελείται την ίδια ημέρα ή εάν μεταφράζονται πάνω από 12 σελίδες (1 σελ. – 250 λέξεις) ανά ημέρα.    

Η χρέωση για μετάφραση κειμένων ιατρικού τομέα προσαυξάνεται κατά 15% 

   Η χρέωση για μετάφραση κειμένου τεχνικού τομέα ή νομικών εγγράφων προσαυξάνεται κατά 20%                                                                           

Σας προσφέρουμε επίσης ένα ευέλικτο σύστημα με εκπτώσεις:

  • > 5000   λέξεις – Έκπτωση 5%
  • > 12000 λέξεις – Έκπτωση 10% 
*Οδηγίες συμπλήρωσης φόρμας προσφοράς:
Α. Συμπληρώστε το όνομα σας ή την επωνυμία της επιχείρησης σας.
Β. Συμπληρώστε το e-mail ή το τηλέφωνο σας για να λάβετε την απάντηση μας (Δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας για προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες).
Γ. Διαλέξτε τον γλωσσικό συνδυασμό που επιθυμείτε. Για επιπλέον γλωσσικούς συνδυασμούς απλά γράψτε μας αναλυτικότερα στο πεδίο των παρατηρήσεων.
Δ. Διαλέξτε την ορολογία των κειμένων σας.
Ε. Γράψτε μας το πλήθος των λέξεων ή αν δυσκολεύεστε να το υπολογίσετε ανεβάστε το αρχείο σας στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας.
Πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ και πολύ σύντομα θα σας απαντήσουμε στο αίτημα προσφοράς γνωστοποιώντας σας το κόστος μετάφρασης.