Ηλεκτρονική μεταφραστική υπηρεσία

  • Στην εποχή μας η τεχνολογία μας επιτρέπει να εργαζόμαστε πάνω στις μεταφράσεις ηλεκτρονικά και να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας χωρίς φυσική παρουσία. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί εξοικονομείτε χρόνο αλλά κυρίως χρήματα.
  • Δεν χρειάζεται να τρέχετε σε μεταφραστικά γραφεία στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποιο τοπικό μεταφραστικό κέντρο ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.
  • Όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και εσείς έχετε περισσότερες επιλογές όσον αφορά την ποιότητα και το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Διαβάστε την απλή διαδικασία για τη δική σας ηλεκτρονική μεταφραστική υπηρεσία

1ο ΒΗΜΑ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

δωρεάν προσφορά μετάφρασης

Απλά επιλέξτε όποια μέθοδο σας διευκολύνει. Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς που θα βρείτε στην αριστερή στήλη της ιστοσελίδας μας ή στην αρχική μας σελίδα. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε ένα email με το τι ακριβώς χρειάζεστε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε από τις 09:00-17:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) ή ακόμα να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

ned-6olu7fyo790c-hma9t (1)

2ο ΒΗΜΑ : ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

πόσο κοστίζουν οι μεταφράσεις σας

 

Το συντομότερο δυνατόν θα σας απαντήσουμε με email ή τηλεφωνικά (ανάλογα με την μέθοδο που επιλέξατε στο προηγούμενο βήμα. Θα μάθετε άμεσα το ακριβές κόστος μετάφρασης (χωρίς καμία κρυφή χρέωση), την ακριβή χρονική προθεσμία παράδοσης καθώς και τον τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας σας.

ned-6olu7fyo790c-hma9t (1)

3ο ΒΗΜΑ : ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

αποδοχή προσφοράς μετάφρασης

Εφόσον αποδέχεστε την προσφορά μας μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που εμφανίζεται στην προσφορά μας στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας (συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες) ή μέσω LivePay για εξόφληση μέσω κάρτας από το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank. H online μεταφραστική υπηρεσία που παραγγείλατε θα αρχίσει άμεσα να εκτελείται.

*Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 150,00 euro έχετε τη δυνατότητα να προκαταβάλετε το 50% του ποσού και το υπόλοιπο κατά την συμφωνηθείσα ημερομηνία παράδοσης.

ned-6olu7fyo790c-hma9t (1)

4ο ΒΗΜΑ : ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ

οι μεταφράσεις ειναι έτοιμες

Κατά την ημερομηνία παράδοσης που σας ενημερώσαμε, θα λάβετε email με την παραγγελία σας σε ηλεκτρονική μορφή και σε όποιο τύπο αρχείου εσείς επιθυμείτε. Για οποιοδήποτε λόγο εσείς επιθυμείτε να σας αποσταλεί σε έντυπη μορφή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων και θα σας αποσταλεί στην φυσική σας διεύθυνση. Η συνολική διαδικασία για όλα τα βήματα είναι πολύ απλή και ταχύτατη.

 

Το σημαντικότερο είναι ότι εγγυόμαστε η μετάφραση των κειμένων σας θα έχει το άριστα ποιοτικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Η εμπειρία μας και οι πελάτες που καθημερινά μας εμπιστεύονται το αποδεικνύουν. Η ηλεκτρονική μεταφραστική υπηρεσία είναι η νέα εποχή στον τομέα των μεταφραστικών υπηρεσιών.