ΙΤΑΛΙΚΑ

 Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα ιταλικά, σε εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Αναθέτουμε τη μετάφραση στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:μεταφραση ιταλικα

Η Ιταλική γλώσσα είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ομιλείται από περίπου 59 εκατομμύρια ανθρώπους, καθιστώντας την μία από τις πιο ομιλούμενες ευρωπαϊκές γλώσσες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της μεγάλης μετανάστευσης η ιταλική ομιλείται σαν δεύτερη γλώσσα σε πολλές χώρες ιδιαίτερα στην Λατινική Αμερική. Αν και τα ιταλικά είναι συνδεδεμένα με τις τέχνες, στην Ελλάδα οι επιχειρηματικές και προσωπικές σχέσεις είναι τόσο ανεπτυγμένες, σε βαθμό να την κατατάσσουν στην δεύτερη δημοφιλέστερη γλώσσα για τα μεταφραστικά γραφεία μετά τα Αγγλικά.

Μετάφραση στα Ιταλικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Ιταλικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της μετάφρασης για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Εκτός από τα Ελληνικά στα Ιταλικά, μεταφράζουμε επίσης από τα Αγγλικά στα Ιταλικά και από τα Γαλλικά στα Ιταλικά.

Μετάφραση από τα Ιταλικά

Με επιτυχία εκτελούμε μετάφραση από τα Ιταλικά στα Ελληνικά και στα Γαλλικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ιταλικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στη μετάφραση από τα Ιταλικά.

Επίσης το μεταφραστικό γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις από και στα Γερμανικά, Ισπανικά, Κινεζικά, Ρωσικά, Βουλγαρικά και πολλές άλλες γλώσσες.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.