ΙΣΠΑΝΙΚΑ

 

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα ισπανικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Αναθέτουμε τα έγγραφα σας στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε τη χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση στα Ισπανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Ισπανικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της μετάφρασης για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Εκτός από τη μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ισπανικά, επίσης αναλαμβάνουμε μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ισπανικά.

Τα ισπανικά (español ή castellano) είναι μία από τις μεγαλύτερες γλώσσες του κόσμου, που μεταφραση στα ισπανικαμιλούν πάνω από 470 εκατομμύρια ανθρώποι ως μητρική γλώσσα, και από 70.000.000 ανθρώπους χρησιμοποιείται ως δεύτερη ομιλούμενη στην Ευρώπη και σε όλη την Αμερική, κυρίως την κεντρική και νότια. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές αγορές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με έναν διαρκώς αυξανόμενο όγκο παραγγελιών στα μεταφραστικά γραφεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετάφραση από τα Ισπανικά

Με αξιοπιστία εκτελούμε επίσης μετάφραση από τα Ισπανικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ισπανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στη μετάφραση από τα Ισπανικά.

Επίσης το μεταφραστικό γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις από και στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αλβανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.