ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

μεταφραση γερμανικαΗ LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα γερμανικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση στα Γερμανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Γερμανικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Εκτός από μετάφραση από τα Ελληνικά στα Γερμανικά, παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης από τα Αγγλικά στα Γερμανικά.

Ανά τον κόσμο τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα και επίσης σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη-μητρική γλώσσα. Η Γερμανική γλώσσα είναι η κύρια γλώσσα 82 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Γερμανία και 8 εκατομμυρίων στην Αυστρία αλλά και στα δύο τρίτα της Ελβετίας. Επίσης τα γερμανικά ομιλούνται στη Γαλλία (περιοχές Αλσατίας και Λωραίνης), στο Λουξεμβούργο, στην βόρεια Ιταλία (Τυρόλο), στο Λιχτενστάιν και σε κάποιες μειονοτικές ομάδες στην Τσεχία, τη Ρουμανία και το Βέλγιο.

Μετάφραση από τα Γερμανικά

Με αξιοπιστία εκτελούμε επίσης μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Γερμανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Γερμανικά.

Επίσης μεταφράζουμε από και στα Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.