ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα βουλγαρικά.

Αναθέτουμε τα κείμενα σας στην πιο κατάλληλα εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση στα Βουλγαρικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Βουλγαρικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς της μετάφρασης για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

μεταφραση βουλγαρικα

Η Βουλγαρική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας. Ομιλείται επίσης σε Καναδά, Ελλάδα (με τη μορφή της Πομάκικης), Ουγγαρία, Ισραήλ, Μολδαβία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Εκτιμάται πως διαθέτει συνολικά 10 εκατομμύρια γηγενείς ομιλητές.

Μετάφραση από τα Βουλγαρικά

Με επιτυχία εκτελούμε παραγγελίες από τα Βουλγαρικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Βουλγαρικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Βουλγαρικά.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα πόσο κοστίζουν τα κείμενα σας.

Εκτός από τα Βουλγαρικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Αλβανικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.