ΑΛΒΑΝΙΚΑ

Η LinguaMost παρέχει  ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα αλβανικά.

Αναθέτουμε τη μετάφραση σας στην πιο κατάλληλα εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Μετάφραση στα Αλβανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Αλβανικά. Όλοι οι μεταφραστές ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

μεταφραση αλβανικα

Η Αλβανική γλώσσα (στα Αλβανικά: Gjuha shqipe) είναι γλώσσα που ομιλείται από περίπου 7,6 εκατομμύρια κατοίκους στα δυτικά της Βαλκανικής χερσονήσου, (Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ελλάδα) στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και από ένα μικρό αριθμό κατοίκων της Καλαβρίας και της Σικελίας στη νότια Ιταλία.

Μετάφραση από τα Αλβανικά

Με αξιοπιστία εκτελούμε μετάφραση από τα Αλβανικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Αλβανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Αλβανικά.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ

Εκτός από τα Αλβανικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Σερβικά, Ρουμανικά, Ουκρανικά, Ρωσικά και άλλες γλώσσες.