ΣΟΥΗΔΙΚΑ

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης από τα σουηδικά.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Εγγυόμαστε μια σταθερά άριστη ποιότητα των μεταφράσεων από τα Σουηδικά, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

μεταφραση σουηδικαΗ Σουηδική γλώσσα ομιλείται από περίπου 8,5 εκατομμύρια ανθρώπους ως μητρική γλώσσα, από τους οποίους οι 8 εκατομμύρια ζουν στην Σουηδία και σχεδόν 290.000 στην Φινλανδία. Η σουηδική είναι επίσημη γλώσσα στην Φινλανδία (δίπλα στα φινλανδικά), ενώ η Σουηδία ως κράτος στερείται θεσμικώς επίσημης γλώσσας. Επιπλέον 1 εκατομμύριο Σουηδοί μετανάστες σε όλο τον κόσμο μιλάνε σουηδικά.

Μετάφραση από τα Σουηδικά

Με επιτυχία εκτελούμε παραγγελίες από τα Σουηδικά στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Σουηδικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Σουηδικά.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες όσον αφορά τις τιμές μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.