ΡΩΣΙΚΑ

 Μετάφραση από και στα ρωσικά

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα ρωσικά, σε ελληνικές και ρωσικές εταιρείες αλλά και ιδιώτες

Υπηρεσίες μετάφρασης κορυφαίας ποιότητας 

Η LinguaMost εξειδικεύεται στη μετάφραση ρωσικών. Αυτό σημαίνει ότι τον μεγαλύτερο όγκο των έργων που αναλαμβάνει το μεταφραστικό μας κέντρο αποτελεί η μετάφραση στα ρωσικά και από τα ρωσικά. Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Αναθέτουμε κάθε μεταφραστικό έργο στους πιο κατάλληλους μεταφραστές, διορθωτές και επιμελητές και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα σε όλους αυτούς τους τομείς.

Σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία μετάφρασης και την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη, παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες που εκτιμούν οι τακτικοί πελάτες μας.

Η ρωσική γλώσσα (русский язык) είναι η πιο διαδεδομένη γεωγραφικά γλώσσα της Ευρασίας, η περισσότερο ομιλούμενη των Σλαβικών γλωσσών, και η μεγαλύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη. Ομιλείται από περίπου 145 εκατομμύρια ανθρώπους, και από 110 εκατομμύρια χρησιμοποιείται ως δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα. Είναι πολύ σημαντική στις παγκόσμιες αγορές των επιχειρήσεων,  στον ΟΗΕ, NATO, στις Ευρωπαϊκές αγορές των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας) και στην ΕΕ.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας στα ρωσικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Ρωσία και στην Ουκρανία.

Μετάφραση στα ρωσικά 

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές, με μητρική τους γλώσσα τα ρωσικά.  Όλοι από αυτούς ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Στη συνέχεια βεβαιωνόμαστε ότι η μορφοποίηση είναι σωστή, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για τη ρωσική γλώσσα, εξασφαλίζοντας μια τελική μετάφραση άριστης ποιότητας.

 Μετάφραση από τα ρωσικά

Ανεξαρτήτως από το εάν η μετάφραση σας από τα ρωσικά στα Ελληνικά είναι πολύπλοκη και τεχνική ή έχει απλό κείμενο, η LinguaMost διαθέτει έμπειρους μεταφραστές με εξειδίκευση σε πολλούς τομείς, από την ορολογία τουρισμού μέχρι την νομική ορολογία.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.