ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα σε υπηρεσίες μετάφρασης στα ρουμανικά, σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλον τον κόσμο.

Αναθέτουμε τη μετάφραση σας στην πιο κατάλληλη και εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών. Έτσι εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα της εργασίας σε κάθε πεδίο της μετάφρασης.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

μεταφραση ρουμανικαΗ Ρουμανική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα της Ρουμανίας και της Μολδαβίας. Εγχώρια ομιλείται από περίπου 24 εκατομμύρια ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη Ρουμανία, Μολδαβία και τη Βοϊβοντίνα. Στους γλωσσολογικούς όρους τα Ρουμανικά και τα Μολδαβικά, η επίσημη γλώσσα της Μολδαβίας, είναι η ίδια γλώσσα, αν και τα ‘Μολδαβικά’ έχουν επονομαστεί ξεχωριστή γλώσσα για πολιτικούς λόγους από την εποχή του Στάλιν.

Μετάφραση στα Ρουμανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Ρουμανικά. Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Μετάφραση από τα Ρουμανικά

Με επιτυχία εκτελούμε παραγγελίες από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Ρουμανικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Ρουμανικά.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για τιμές μεταφράσεων, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.

Εκτός από τα Ρουμανικά, αναλαμβάνουμε μεταφράσεις από και στα Βουλγαρικά, Σερβικά, Ουκρανικά, Ρωσικά.