ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ

Μετάφραση από και στα ουκρανικά

Η LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα ουκρανικά, σε ελληνικές και ουκρανικές εταιρείες, καθώς και σε ιδιώτες.

Υπηρεσίες μετάφρασης κορυφαίας ποιότητας

Η LinguaMost εξειδικεύεται στη μετάφραση ουκρανικών. Αυτό σημαίνει ότι τον μεγαλύτερο όγκο των μεταφραστικών έργων που αναλαμβάνει το μεταφραστικό μας  κέντρο αποτελεί η μετάφραση στα ουκρανικά και από τα ουκρανικά. Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Αναθέτουμε κάθε μεταφραστικό έργο στους πιο κατάλληλους μεταφραστές, διορθωτές και επιμελητές και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα σε όλους αυτούς τους τομείς.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία μετάφρασης και την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη, παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες που εκτιμούν οι τακτικοί πελάτες μας.

μεταφραση ουκρανικα

 

Η Ουκρανική γλώσσα (украї́нська мо́ва) ανήκει στην ομάδα των ανατολικών από τις Σλαβικές γλώσσες και είναι η επίσημη γλώσσα της Ουκρανίας. Έχει κοινό σε έναν βαθμό λεξιλόγιο με γλώσσες γειτονικών σλαβικών εθνών, ιδιαίτερα με την πολωνική, τη σλοβακική στα δυτικά και την λευκορωσική με την ρωσική στα βόρεια και τα ανατολικά. Η Ουκρανική είναι σε ευθεία γραμμή απόγονος της καθομιλουμένης γλώσσας που χρησιμοποιούσαν οι Ρως του Κιέβου από τον 10ο έως τον 13ο αιώνα.

Μετάφραση στα ουκρανικά

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές, με μητρική τους γλώσσα τα ουκρανικά.  Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Στη συνέχεια βεβαιωνόμαστε ότι η μορφοποίηση είναι σωστή, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την ουκρανική γλώσσα, εξασφαλίζοντας μια τελική μετάφραση άριστης ποιότητας.

 Μετάφραση από τα ουκρανικά

Ανεξαρτήτως από το εάν η μετάφραση σας από τα ουκρανικά στα ελληνικά είναι πολύπλοκη και τεχνική ή έχει απλό κείμενο, η LinguaMost διαθέτει έμπειρους μεταφραστές με εξειδίκευση σε πολλούς τομείς, από την ορολογία τουρισμού μέχρι την νομική ορολογία.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας στα ουκρανικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ουκρανία.