ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ

μεταφραση νορβηγικαΗ LinguaMost παρέχει  ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα νορβηγικά, σε εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Εγγυόμαστε μια σταθερά άριστη ποιότητα των μεταφράσεων από και στα Νορβηγικά, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Μετάφραση στα Νορβηγικά

Σήμερα συνεργαζόμαστε με μεταφραστές που μεταφράζουν από τα Αγγλικά στα Νορβηγικά. Εάν όμως έχετε κείμενο στα Ελληνικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα το μεταφράσουμε πρώτα στα Αγγλικά και στη συνέχεια από τα Αγγλικά στα Νορβηγικά. Να σημειώσουμε μόνο ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Η Νορβηγική γλώσσα ομιλείται από 5 εκατομμύρια ανθρώπους, από τους οποίους σχεδόν όλοι κατοικούν στην Νορβηγία, όπου είναι και επίσημη γλώσσα.

Μετάφραση από τα Νορβηγικά

Με επιτυχία εκτελούμε μετάφραση από τα Νορβηγικά στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Νορβηγικά στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Νορβηγικά.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ