ΚΙΝΕΖΙΚΑ

 

μεταφραση κινεζικαΗ LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα κινέζικα, σε εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Εγγυόμαστε μια σταθερά άριστη ποιότητα των μεταφράσεων από και στα Κινέζικα, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

Μετάφραση στα Κινέζικα

Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους μεταφραστές με τη μητρική τους γλώσσα τα Κινέζικα. Όλοι τους ειδικεύονται σε διάφορους τομείς για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Εκτός από τα Ελληνικά στα Κινέζικα, μεταφράζουμε επίσης από τα Αγγλικά στα Κινέζικα και από τα Ρωσικά στα Κινέζικα.

Η κινεζική γλώσσα (中文) είναι η μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο από την άποψη των φυσικών ομιλητών. Έχει μια σειρά από διαλέκτους, οι περισσότερες από τις οποίες είναι Mandarin, Wu και καντονέζικα. Αυξάνεται σταθερά ως σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια επιχειρηματική αγορά. Σήμερα υπάρχουν δύο συστήματα γραφής – το παραδοσιακό σύστημα και η απλοποιημένη κινεζική γραφή. Μπορούμε να παρέχουμε μεταφράσεις και στα δύο συστήματα.

 Μετάφραση από τα Κινέζικα

Με επιτυχία εκτελούμε παραγγελίες από τα Κινέζικα στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Ρωσικά. Όλες οι μεταφράσεις από τα Κινέζικα στα Ελληνικά εκτελούνται από μεταφραστές με μητρική τους γλώσσα τα Ελληνικά και με πτυχίο στα Κινέζικα.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες όσον αφορά τις τιμές μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.