ΚΙΝΕΖΙΚΑ

 

μεταφραση κινεζικαΗ LinguaMost παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης στα κινέζικα, σε εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία μετάφρασης στους παρακάτω τομείς:

Εγγυόμαστε μια σταθερά άριστη ποιότητα των μεταφράσεων από και στα Κινέζικα, αναθέτοντας τα μεταφραστικά έργα στην πιο κατάλληλη εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, επιμελητών και διορθωτών.

Συνδυάζουμε την χρήση της μεταφραστικής τεχνολογίας με την εξαιρετική ευελιξία μας όσον αφορά τις ανάγκες του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που εκτιμούν οι τακτικοί μας πελάτες.

 

Η κινεζική γλώσσα (中文) είναι η μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο από την άποψη των φυσικών ομιλητών. Έχει μια σειρά από διαλέκτους, οι περισσότερες από τις οποίες είναι Mandarin, Wu και καντονέζικα. Αυξάνεται σταθερά ως σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια επιχειρηματική αγορά. Σήμερα υπάρχουν δύο συστήματα γραφής – το παραδοσιακό σύστημα και η απλοποιημένη κινεζική γραφή. Μπορούμε να παρέχουμε μεταφράσεις και στα δύο συστήματα.

 ⇒⇒⇒Μετάφραση στα Κινέζικα

 ⇒⇒⇒Μετάφραση από τα Κινέζικα

 

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες όσον αφορά τις τιμές μετάφρασης, πατήστε εδώ ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να μάθετε άμεσα το κόστος του κειμένου σας.