Μετάφραση Πληροφορικής – Localization

μεταφραση πληροφορικηςΗ LinguaMost είναι ένα μεταφραστικό γραφείο που κατανοεί πλήρως πόσο σημαντικό είναι να λάβετε αξιόπιστες μεταφράσεις υψηλής ποιότητας στον τομέα πληροφορικής και στην τοπικοποίηση λογισμικού (software localization). Πάντα δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την απόλυτη ακρίβεια στη μετάφραση εγγράφων πάσης φύσεως και ειδικά στον τομέα ΙΤ όπου ή ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας.

Εκτός από τις μεταφράσεις στον τομέα πληροφορικής/ΙΤ, η LinguaMost επίσης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της τεχνικής μετάφρασης.

Localizationlocalization

Σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό πως ένα μεταφραστικό γραφείο μπορεί να ασχοληθεί με τόσο εξειδικευμένα πεδία όπως αυτό της πληροφορικής. Η απάντηση μας είναι ότι συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες προγραμματιστές. Αυτοί, σε συνδυασμό με την αρμονική συνεργασία με την μεταφραστική μας ομάδα είναι σε θέση να σας δώσουν τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ειδική ορολογία αυτού του τομέα θα μεταφράζεται πάντα σωστά στη γλώσσα-στόχο.

Χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία software localization της αγοράς (sisulizer,multilizer, κ.α.) , ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής :

  • Παίρνουμε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η λειτουργικότητα στη γλώσσα-πηγή του λογισμικού είναι σωστά πρετοιμασμένη για localization.
  • Οι επαγγελματίες μεταφραστές εντοπίζουν όλα τα κείμενα μέσα στο λογισμικό.
  • Χτήσιμο του λογισμικού βάσει των νέων τοπικοποιημένων κειμένων.
  • Αυστηρός έλεγχος του τελικού προϊόντος για να διασφαλίσουμε την ποιότητα στην γλώσσα, την εμφάνιση και την λειτουργικότητα.

Localization και… after sales service

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε για το τί θα συμβεί μετά την παράδοση της μετάφρασης στα χέρια σας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, να σας παρέχουμε διευκρινήσεις και αλλαγές που εσείς μπορεί να θελήσετε για οποιονδήποτε λόγο μετά το τέλος των εργασιών τοπικοποίσης.

Δέσμευση τήρησης προθεσμιών

Η LinguaMost κατανοεί πλήρως την ανάγκη τήρησης των προθεσμιών οι οποίες είναι συχνά σφιχτές στον κλάδο της πληροφορικής. Ως εκ τούτου, από την παραλαβή του εγγράφου ο διαχειριστής έργου θα δώσει στον πελάτη μια εγγυημένη ημερομηνία και ώρα παράδοσης της μετάφρασης.[/su_service]

Μετάφραση Ιστοσελίδων

Ως μεταφραστικό γραφείο με εμπειρία στη μετάφραση ΙΤ, σας εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα στη μετάφραση της ιστοσελίδας σας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από γλωσσολόγους με τη δέουσα πείρα στο σχετικό τομέα.

Για να μάθετε γενικές πληροφορίες για το κόστος μετάφρασης, πατήστε εδώ